top of page

VEILIGHEID VOOR WAT ÉCHT TELT, MET EEN ALARMSYSTEEM VAN AEA JAN VANPARIJS

Anchor 1

Alarmsystemen en rookmelders

Kies resoluut voor veiligheid en zekerheid wanneer het op uw gebouw en bezittingen aankomt. Of u nu uw gezin wilt beschermen tegen ongewenste bezoekers of uw gebouw wilt uitrusten met rookmelders, bij ons zit u goed.

 

AEA Jan Vanparijs plaatst al meer dan 25 jaar hoogkwalitatieve en uiterst betrouwbare alarmsystemen en rookmelders in de regio Tienen, Leuven en Sint-Truiden. Wij garanderen vakmanschap, goede afspraken én een feilloze plaatsing van het door u gekozen systeem.

 
AEA Jan Vanparijs

Analyse en plaatsing

Een efficiënt alarmsysteem of doeltreffende brandbeveiliging begint met het maken van een analyse. We bekijken de precieze situatie van uw gebouw en stellen gericht oplossingen voor die binnen uw wensen én budget passen. Die implementeren we met grote zorg, zodat u op elk moment 100% gerust kunt zijn.

Erkend plaatser alarmsystemen

 

Bij AEA Jan Vanparijs beschikken we over de nodige knowhow én de vereiste erkenningen om uw alarmsysteem te plaatsen volgens de regels van de kunst. Ons erkenningsnummer is 20 1387 12. We gebruiken enkel systemen van erkende fabrikanten, voor een uiterst betrouwbaar resultaat.

Ook voor het jaarlijks onderhoud van uw systeem kunt u bij ons terecht. Maak vandaag nog uw afspraak om het alarmsysteem van uw keuze te bespreken!

bottom of page