top of page

PLAATSING VAN VERLICHTING BINNEN ÉN BUITEN - REGIO TIENEN, LEUVEN EN SINT-TRUIDEN

Verlichting laten plaatsen

U zult vast wel weten dat verlichting in huis een essentiële sfeerschepper is. Door de juiste verlichting te installeren op de juiste plaats, creëert u een unieke woonomgeving die de juist stemming schept voor elke situatie. Helder licht op plaatsen waar gewerkt wordt. Stemmig en zacht licht om te ontspannen. Gericht licht voor functioneel gebruik.

Een kennersoog weet perfect waar welk type licht het best tot zijn recht komt. Niet alleen binnen, overigens. Ook buiten is het aanbrengen van de juiste lichtaccenten cruciaal om uw woning mooi in de spotlights te zetten.

Ervaring in licht

AEA Jan Vanparijs heeft meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten binnen- en buitenverlichting.

Daarbij wordt gekeken naar sfeer en gezelligheid – maar ook naar budget en energiebesparing. Zo specialiseerden we ons de voorbije jaren steeds meer in het vervangen van reguliere verlichting door energiezuinige ledverlichting.

Slim lichtadvies

Alle verlichting kan worden aangekocht via onze leveranciers. Koopt u liever zelf de nodige armaturen en verzorgen wij enkel de installatie ervan? Ook dat kan perfect! En natuurlijk staan we u bij met raad en daad én lichtadvies op maat.

Meer weten? Vraag snel uw gratis offerte aan bij AEA Jan Vanparijs!

bottom of page