top of page
Ventilatie.jpeg

ALTIJD GEZONDE LUCHT IN HUIS? KIES VOOR VENTILATIE DOOR AEA JAN VANPARIJS

Ventilatie bij nieuwbouw en renovatie

Wist u dat de nodige ventilatie plaatsen verplicht is wanneer u een nieuwbouwwoning plaatst? Maar ook bij grondige renovaties overweegt u best de plaatsing van een degelijk ventilatiesysteem. Door de verhoogde isolatienormen is er immers minder natuurlijke doorstroom van lucht in uw woning. Daarom moet u een systeem voorzien dat verse lucht aanvoert – en verontreinigde binnenlucht naar buiten afvoert.

AEA Jan Vanparijs plaatst verschillende types ventilatiesystemen én zorgt voor het nodige onderhoud ervan. We bieden deskundig advies op maat van uw project, zodat u succesvol investeert in het juiste systeem.

Ventilatie: verschillende systemen

AEA Jan Vanparijs plaatst twee soorten systemen: zowel centraal als decentraal

ventilatiesysteem type C

waarbij verse lucht wordt aangevoerd door middel van roosters in ramen en deuren – en verontreinigde binnenlucht mechanisch wordt afgevoerd.

ventilatiesysteem type D

waarbij zowel de aanvoer als afvoer van lucht volledig mechanisch gebeurt.

We gebruiken voor uw ventilatiesysteem uiteraard enkel producten en materialen van gerenommeerde merken. We zorgen eveneens voor de nodige, wettelijke opmetingen – ook gekend als BCCA en SKH. Zo is uw ventilatiesysteem 100% in orde.

 

Ventilatie zelf plaatsen? Met advies

Wilt u uw ventilatiesysteem zelf plaatsen? Contacteer ons ook dan, want wij zorgen er met het juiste advies voor dat elke doe-het-zelver zijn ventilatiesysteem correct plaatst.

Ventilatiemetingen

Wij zijn ook beschikbaar voor het opmeten van de ventilatie. Voor andere installateurs of verslaggevers. 

Vraag uw gratis offerte aan!

bottom of page