top of page

KIES VOOR GROENE ENERGIE MET AEA JAN VANPARIJS

Een keuze voor de toekomst

Er is geen ontsnappen aan: om zorg te blijven dragen voor onze omgeving, het milieu én de toekomst van onze planeet, zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Een van de slimste keuzes is dan de installatie van groene energie voor uw woning of bedrijf.

Maar een keuze voor groene energie is er niet alleen eentje voor het klimaat – het is er ook eentje voor uw portemonnee. Met stijgende brandstofprijzen in het verschiet, zit u met duurzame energiebronnen altijd goed. U kiest voor duurzaam, budgetvriendelijk én een fikse besparing op de lange termijn. En dat allemaal met één gerichte investering. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Waar wacht u nog op?

AEA Jan Vanparijs

Groene energie door AEA Jan Vanparijs

Bij AEA Jan Vanparijs leveren we een topservice in groene energie. We zorgen voor de levering, de installatie én het onderhoud van uw:

zonnepanelen (plaatsing)

warmtepompboiler (plaatsing en onderhoud)

laadpalen voor elektrische wagens

Bovendien doen we ook alle aanpassingen aan uw zekeringkast, zodat uw elektrische systeem moeiteloos de omschakeling maakt van traditionele systemen naar toekomstgerichte, budgetvriendelijke en groene energie. Dit alles volgens de geldende regels van het AREI.

De expertise van AEA Jan Vanparijs

Onze experts begeleiden u van a tot z bij het maken van de juiste keuze op het gebied van groene energie. Contacteer ons vandaag nog om de omschakeling naar groene energie te bespreken.

We bezorgen u met plezier een gratis en vrijblijvende offerte.

bottom of page