Elektricien AEA Jan Vanparijs elektriciteitswerken regio Tienen, leuven en Sint-Truiden 

0495 53 58 23 Contacteer ons

De ervaren elektricien in uw buurt

U gaat bouwen of verbouwen? Dan weet u vast hoe belangrijk de technische installaties zijn voor uw toekomstige wooncomfort. Maar ook wanneer uw bedrijf elektriciteitswerken plant, doet u dat maar beter in één keer goed. Want de productiviteit op de werkvloer wordt maximaal ondersteund door een slim bekabelingsnetwerk voor data en elektriciteit.

AEA Jan Vanparijs heeft 25 jaar ervaring in elektriciteitswerken en biedt een totaalservice voor bedrijven en particulieren. Nieuwbouw of renovatie, dat maakt geen verschil. U bent steeds zeker van hoogwaardig vakwerk voor uw project.

Onze service in elektriciteitswerken

Jan Vanparijs verzorgt uw elektriciteitswerken van a tot z. Van het eerste ontwerp van het elektriciteitsplan tot het laatste stopcontact: wij blijven de lat altijd hoog leggen. U kunt op ons rekenen voor:

  • het plaatsen, aanpassen en vervangen van zekeringkasten

  • het keuringsklaar maken van uw elektrische installatie

  • het plaatsen van alle types bekabeling

  • het opmaken van alle nodige schema’s en grondplannen

  • het plaatsen van parlofonie en videofonie

  • Het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische wagens

Advies voor de doe-het-zelver

Wilt u de kosten van uw project drukken door een deel van de werken zelf uit te voeren? Geen probleem, alles kan in overleg georganiseerd worden. En als u kiest voor zelfplaatsing, staan we u bij met het nodige professionele advies. Zo wint u twee keer: u bespaart én geniet toch van een volledig conforme elektrische installatie.

Contacteer ons nu!